طراحی وب سایت
طراحی وب سایت - طراحی سایت

برای اینکه با بحث میزبانی وب آشنا شوید با یک مثال ساده آن را برایتان تشریح می نمایم.

میزبانی وب مثل اجاره کردن یک اتاق از یک هتل در بستر شبکه ی جهانی اینترنت می باشد. ما برای اینکه سایت خود را بر روی شبکه نت قرار دهیم، نیاز داریم یک فضای برای ذخیره اطلاعات و قرار دادن فایل های خود بر روی آن داشته باشیم، زیرا این اطلاعات نمی تواند بر روی هار دیسک سیستم ما قرار بگیرد، چون قرار است سایت ما و اطلاعات آن در دسترس عموم افراد جهان قرار بگیرد.

که برای این دسترسی ما قبلا با مبحث دامنه در مقاله دامنه چیست، آشنا شده ایم. دامنه راه ارتباط کاربران با فضای ما و اطلاعات ما که بر روی Host یا میزبان وب ما قرار دارد، می باشد. هر دامنه اصطلاحا شماره تماس با این اتاق اجاره ای ما بر روی فضای اینترنت است.

پس اگر قرار باشد روی سیستم خود این اطلاعات را ذخیره کنیم، حتی اگه یک سرور هم بر روی سیستم ما قرار داشته باشد، با خاموش شدن سیستم ما، اطلاعات از دسترس عموم خارج خواهد شد.

برای این موضع شرکت های به وجود آمده اند که با راه اندازی سرور ها و تفکیک فضای هارد دیسک خود، بخش های آن را به سایت های نیازمند این فضا ها، اجاره می دهند.

این شرکت ها با توجه  به اعتبار و تجربه خود، امنیت، قطع برق، پشتیبانی در مقابل سوانح و... را تامیین می نمایند.

حال با توجه به تقسیم بندی فضای هارد دیسک این شرکت ها، میزبانی وب به 4 دسته عمده تقسیم می شود، که در ادامه آنها را تشریح و توضیح خواهیم داد. که برای طراحی سایت مناسب بهتر است با این موارد و انواع میزبانی وب آشنا شویم.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 29 مرداد 1393برچسب:, توسط الناز |

پس از آنکه پروژه ای غیرانتفاعی با عنوان کد توسط 2 ایرانی به نام‏های علی پرتوی و هادی پرتوی با هدف آموزش کدنویسی آنلاین به کودکان آغاز شد و افرادی چون انوشه انصاری، بیل کلینتون، بیل گیتس، مارک زوکربرگ و نام آوران دیگر از آن حمایت کردند، هم اکنون مقاله ای به قلم نیکول گوین (Nicole Nguyen) در وبسایت بخوان بنویس منتشر نموده. او می نویسد:

دختران امروز نیاز به یادگیری کدنویسی دارند. به 2 دلیل:

اول اینکه ما به تعداد کافی از داشتن مهندسین زن محرومیم و دوم اینکه کدنویسی یکی از مهارت های ضروری همچون خواندن و نوشتن و محاسبه کردن است.

جامعه ارتباطی عصر امروز جایی برای زنان در این عرصه متصور نمی شد، اما زمان در حال پیشروی و فضا در حال تغییر است و در میان، گوگل سعی دارد مطمئن شود که نسل بعدی کدنویسان را دختران امروز تشکیل دهند. به همین دلیل سامانۀ با کد بساز، یک ابتکار الهام بخش برای دختران (و همچنین والدین آنها) را ایجاد نمود تا علاقمندان را گرد هم آورد.

حال پروژۀ دیگری در ایران پس از افت و خیزهای زیاد کلید خورد و به مرحلۀ اول بهره برداری رسیده است.

کفشدوزک؛ نوپا و قدرتمند

خودش اینگونه خود را معرفی میکند:

هدف کشفدوزک بالا بردن جذابیت تکنولوژی برای زنان و آسان‌تر کردن دسترسی به آن است. مطالبی که در وب‌سایت کفشدوزک منتشر می‌شوند، به هیچ وجه به دنبال کشیدن یک خط بین زنان و مردان نیست زیرا اعضای کفشدوزک اعتقاد دارند که آموزش فرآیندی است که تمام افراد جامعه باید در آن شریک باشند، حال می‌خواهند این افراد زن باشند یا مرد.

در حال حاضر 3 دوره در کفشدوزک فعال است. سرویس های گوگل، امنیت و حریم خصوصی و همچنین تلفن های هوشمند که می توان با ثبت نام و فعال سازی از هر یک از این دوره ها سود جست.

همچنین وبسایت های دیگری نظیر دخترانی که کدنویسی می کنند، آکادمی هک برایت، لینین و بانوی گیک نیز به عنوان تارنماهایی که در زمینۀ آموزش به دختران فعال هستند شناخته شده اند.

هرچه باشد، اما گوگل به صورت حرفه ای قصد ساختن نسل آیندۀ دختران کدنویس را دارد و این روزها این جمله را در بسیاری از محافل اینترنتی و تخصصی کدنویسی می بینیم:

We Have Crush On Girls Who Code

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 21 مرداد 1393برچسب:, توسط الناز |